Konrad:
Vasikas
Sidruni ja rosmariiniga küpsetatud vasikas- kitsejuustuga täidetud kartul, letšo, soolatud seened
Sidruni ja rosmariiniga küpsetatud vasikas- kitsejuustuga täidetud kartul, letšo, soolatud seened
Küpsetatud pirn tüümiani karamellis
pirnisorbee, pirnivaht
Kokkuvõte: atmosfäär oli mõnus õdus, teenindus vajab veel hoolega sisse töötamist ning magusoit (millest mul pilti pole) oli minu meelest täiesti matsetu. Uuesti tagasi pigem ei läheks.
pirnisorbee, pirnivaht
Kokkuvõte: atmosfäär oli mõnus õdus, teenindus vajab veel hoolega sisse töötamist ning magusoit (millest mul pilti pole) oli minu meelest täiesti matsetu. Uuesti tagasi pigem ei läheks.
Diip:
Apelsini-teriyaki forell ja petersellimajonees
forell( 48C), miniaedviljad, vähesoolatud kurk, lehtpetersellimajonees
forell( 48C), miniaedviljad, vähesoolatud kurk, lehtpetersellimajonees
Suitsupart, kartuli-petersellijuurepüree ja Põltsamaa Kuldne
kergelt suitsutatud pardi rinnafilee, kartuli-petersellijuurepüree, õunaveinikaste
kergelt suitsutatud pardi rinnafilee, kartuli-petersellijuurepüree, õunaveinikaste
Porgandi-datlikook
hapukoore-moonikreemiga
Kokkuvõte: amosfäär, teenindus ja toit- absoluutselt kõik klappis! Nii imehead parti pole mina varem veel saanud. Sinna läheks kindlasti tagasi! Näiteks mõnele brunchile pühapäeval.
hapukoore-moonikreemiga
Kokkuvõte: amosfäär, teenindus ja toit- absoluutselt kõik klappis! Nii imehead parti pole mina varem veel saanud. Sinna läheks kindlasti tagasi! Näiteks mõnele brunchile pühapäeval.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar